WEEK 31

Ons blog is ons dagboek, dus ook als we niet over de wereld zeilen en reizen, wordt er wel geleefd en maken we dingen mee die we wellicht niet willen vergeten. Dus gaan we ook nu gewoon door met ons blog.

Week 31 : 25 juli - 1 augustus 2020

Allemaal mooi en aardig, maar 14 dagen quarantaine is niet echt iets om over naar huis te schrijven.

Het is wel een erg nuttige tijd. We beginnen na een week al een beetje te wennen aan de temperatuur en we hebben nu mooi de tijd om op een relaxte manier te ont- jet - laggen. 

Via de whattsapp- groep- beeldbel blijven we op de hoogte van het reilen en zeilen van de familie ( wat een enorm leuke zegswijze ⛵️) en zo vieren we virtueel de 90ste verjaardag van Kees' tweede moeder. En de verjaardag van Trees' zus vieren we met watertandend verse sushi en smakelijke witte wijn (uit een fles!!)
...na een dagje klussen is het goed uitrusten en borrelen...

Zo bewust als we ons in Panama van een rondwarend covid virus waren ( veel mensen met mondkapjes en plastic bouwsels  tussen kassa en de klant) zo ogenschijnlijk is er in NL niets aan de hand... tenminste als  we naar buiten kijken zien we niemand met een mondkapje. Volgende week gaan we maar eens op excursie naar de supermarkt ðŸ˜‰. Dat after-quarantaine-leven zal nog fiks tegenvallen want tot nu toe werden de boodschappen enzo allemaal voor ons geregeld.

...zelf quarantaine in tijden van corona...

Q TIME
De dagen rijgen zich aaneen met chillen, boodschappen voor de boot regelen op internet, beetje lezen, gitaarspelen, pakjes aanpakken, borrelen en spelletjes doen. De eerste week is voorbij gevlogen en de tweede is ook al bijna voorbij. Vanaf a.s. woensdag kunnen we ons weer verplaatsen, dus staan woensdag en donderdag meteen volgeplanned met de eerste noodzakelijke akties: de broer, de moeder, de gemeente, de auto en de kapper! Lekkerrrr...

En daarna gaan we zoveel mogelijk familie en vrienden opzoeken. Op gepaste afstand natuurlijk en zonodig als je dat wenst : ðŸ˜·

Ondertussen in Nederland counten wij down tot november. Dan staat de terugreis naar de Rebel in Panama ðŸ‡µðŸ‡¦gepland. We zullen het zien... Maar eerst de 14 dagen Q in NL volbrengen. Wij letten op elkaar. Jullie ook? Take care ðŸ’‹❤️☀️  Dit is voor ons de tweede akte "We keep you updated"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten