SEPTEMBER IN HOLLAND

4 WEEK PARTY

De afgelopen weken hebben we een  kleine 'trip naar memory lane ' gemaakt: George wilde graag met zijn gezin 2 weken op vakantie en Kees wilde The Parachute Case nog wel een keer draaien. En zo geschiedde.

...geen woorden voor : zoo jammie en dan die kleurcombinatie...

Inmiddels zijn we weer terug op onze home-base in het lieflijke Alkmaar, maar kijken glimlachend terug op een deels heet en 2de deels enorm koud verblijf in het midden oosten ( van Nederland) .
...warm onthaal op straat ...

Terwijl Kees elke dag van 8-18 uur op zijn oude plek zit en als een spin in een web overal weer contacten legt is Trees lekker aan het freewheelen: wat boot-naai-klusjes doen, beetje daten en shoppen en jaarlijkse afspraak met dokter, tandarts, pedicure, kapper en schoonheidsspecialiste zien te roggelen. 
...piknikken bij Hans en Djen...

Ondertussen zijn de avonden super nice and relaxed & om-en-om gevuld met elkaars en andermans gezelschap. Het is een soort gedwongen maar ondertussen toch verrassend en eigenlijk fantastisch recept.
These special and crazy times zorgen voor spannende ontmoetingen. Wanneer zijn we ons ZO bewust geweest van elkaars gezelschap? 
...jaaaaaaaaa eindelijk hagelslag...

HOE DOE JE DAT?
Wij gaan er in tegenstelling tot vorig jaar, zeer sober mee om. Gelukkig hebben we tijd genoeg dus kunnen we het ons veroorloven om niet meer zoveel van alles tegelijk te doen: niet zoveel racen en reizen en mensenmassa's. 
Om zo natuurlijk en ongedwongen mogelijk te 'dealen' met de nieuwe situatie nemen we ons voor om in shifts te ontmoeten.
...we zoeken een leuk huisje...

We gaan op gepaste afstand voorzichtig met elkaar om, dat is aanvankelijk zoveel mogelijk in de buitenlucht en zo kort als kan. 
We blijven op afstand tenzij dat niet langer gewenst is en ellebogen, voeten en huggen. Als er 1 kus valt weet ik nog precies wie en waar en hoe laat 😘
Hoe dit in de koude toekomst moet lopen weet ik niet, dat zien we dan wel weer.
Het was een fijne tijd in het midden oosten ( van Nederland)
Dank voor het goede gezelschap en goddelijke eten: Inge en Uul, Gijs, Koen, Tom x Caren, Jenny + Hans, Bert, Ed & Rita en Keetje. 
...en toen werd het kouder dan 25 graden...


... klusje hier...


...klusje daar...

Heerlijk om jullie weer even op Teuge Airport te zien: Gerben 'hagelslag', Luuk, Arvid, Marjo, Henk, Igor, Herman, Ab, Plamen, Henny, Edu, Erwin, Tom, Mariska, Bryan, Christien, Annelies, Koos, Luuk,  Floor, Peter, Jeffrey, Frea, Henriette,  007 1/2, Joran, Funz...
...sushi bij Uul en Inge...

...laatste loodjes schaduw doek...

...prachtig project in Teuge: de vergaderfabriek is corona proef terwijl je contact maakt met de hele wereld in een relaxte omgeving...

...we hebben Keetje met een bal de tuin ingestuurd: zoek...

Affijn het moge duidelijk zijn dat we heel veel mensen gemist of alleen in de verte beetje laf toegezwaaid hebben.  Nu is het weer even family-and-klus-time maarre Teuge en omgeving je bent nog niet van ons af dussss .... tot gauw! 
...we voelen ons echt thuis...

...doorkijkje Alkmaar...

...Ruben on top...

...sunset vanuit ons slaapkamerraam: iets minder wijds, maar daarom nog niet minder mooi...

...de day after...

...een gezonde start...

Ondertussen houden we de toestand van de wereld scherp in de gaten. Ons huis ligt nog steeds veilig in Panama.
.."onze" haven in Panama...



...we zijn nu voorbereid...



...goede hoop op een vervolg van onze wereldreis volgend jaar...

2 opmerkingen: