Radio update 1 februari

We zijn nu 5 weken in Cuba.
Het relaas van onze vakantie hier met Liesbeth ( cuba blog 2, 3 en 4) heb je nog tegoed zodra we weer op een plek zijn waar we internet hebben...


Ondertussen is Liesbeth weer thuis in NL en zijn wij weer aan het varen. We hebben een route gepland van Cienfuegos in het midden aan de zuidkust naar Santiago de Cuba in het midden aan de (zuid) oost kust, iets ten westen van Quantanamo bay.

We gaan niet rechtstreeks maar scharrelen in totaal zo'n 6 a 700 km in kleine dagtrips langs de koraaleilandjes van de 'jardines de reina' ( de tuienen van de koningin)

Af en toe moeten we ergens schuilen voor zwaar weer ( het kan hier aardig spoken) en soms moeten we gewoon een gunstige wind afwachten ( de route is eigenlijk tegen de heersende wind en stroming in)

Voorlopig hebben we gisteren een paar kilo verse kreeft geruild tegen een fles rum en een stuk touw en vandaag liggen we 'robinson crusoe' in een ongekende baai van stilte en sterren.

Affijn, we zijn lekker bezig en genieten ons een slag in de rondte. We hebben maar 1 deadline en dat is de dag dat we Cuba behoren te verlaten: 22 februari. Een tweede extensie van het visum is niet mogelijk tenzij je Canadees bent ... en dat zijn we niet.

Alle jarigen en andere feestjes in februaari: alvast enorm van harte, wij denken aan je...David, Irene, Toon, Hans, Inge x Uul, Moniek, LD, Cato en kokkie Gomera XXX...

Wij melden ons weer!

----------
Sent via SailMail, http://www.sailmail.com

3 opmerkingen:

  1. Super mooie stukje van jullie trip zo te horen, geniet er van !!! XX

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuk om met jullie "onderweg" te kunnen zijn. Ik verblijf momenteel terug in Tenerife waar we mekaar 2j geleden hebben ontmoet

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Cuba, wat is dat genieten, daar kunnen we van meespreken. Nog een fijne tijd daar!��

    BeantwoordenVerwijderen