SAO VICENTE- FAMILIE BEZOEK

MINDELO- FRANS EN MARIA
Woensdag 8 november arriveren we in de marina van Mindelo op het eiland Sao Vicente. 
We hebben 3 dagen de tijd om onze "klusjes" te regelen voordat Frans en Maria ( broer en zus van Trees) aan komen vliegen.

Dus gaat Kees aan de slag met het koelkast-project en gaat Trees op zoek naar een wasserette, onderweg geniet-neuzen in de groente- en vismarkt en op de boot nog ff stoeien met de naaimachine van kokkie.

Als Kees zijn naam als klus-koning van het jaar ( Kees = een baas) heeft waargemaakt gaan we naar de immigratiedienst en de maritieme politie, vinden we een bakker die cementbrood ( Hollands bruinbrood met zaadjes) verkoopt en doen we wat research naar de 'art en de muziek' waar dit eiland om bekend staat.

Frans wordt 15 november 60 jaar en dat wil hij beslist niet thuis vieren. Wij vieren het dus op de Cabo Verdes een week lang elke dag: dineren met goede life muziek, dwalen door de straatjes van Mindelo, een dagtrip over het eiland, zand tussen de tenen  verzamelen op de 'copacabana',  met de ferry naar Sao Antao, chillen op de boot, de 'drol' van dichtbij bewonderen, verdwalen in het paradijs... de week vliegt voorbij ... 

Als we ze 17 november naar het cesaria evora vliegveld brengen zijn er geen woorden en knuffels genoeg om de blues in mijn hart uit te drukken❤️

Geen opmerkingen:

Een reactie posten