TENERIFE

Op Tenerife hebben we 2 missies. Een: Ed en Rita ontmoeten en twee: de motor een 50 uur beurt laten geven. Nummer 1 staat uiteraard bovenaan dus zijn we enorm blij als we op het laatste moment tOch nog langer dan 2 dagen in de Marina del Sur kunnen blijven liggen. Met de bus liggen we zo een klein uurtje bij elkaar vandaan. Het weerzien is heerlijk. Lekker eten, drinken en bijpraten en zoveel mogelijk genieten van de warmte en de zon. Zo zonder vliegen en muggen is het klimaat hier bijna perfect.

INTERNET
Internet/ wifi is een complete ramp op de Canarisch. Daar hebben ze geen kaas van gegeten. Verwend als we zijn in Nederland en Portugal met supersnelle 4G verbindingen om lokale wifi- issues te omzeilen, krijgen we hier op de eilanden met ons Canarisch 4G abonnement soms wel eens 3G maar geen streepje meer, helaas. Dat betekent af en toe even snel werken als er verbinding is of anders naar een macdonalds op zoek. Ook de telefoonverbinding is niet altijd bereikbaar. 

Beetje lastig als je zaken wilt regelen of behoorlijke bestanden moet/wil downloaden of verzenden. Het is wat het is. Kost alleen erg veel tijd! En laten we die nou volop hebben;)
we love Ed en Rita ( van Teuge tot Tenerife)

TENERIFE
Opvallend anders op dit eiland is het massatoerisme. We zien ook in de zeilers wereld andere types: meer hippies en ( wat we nooit eerder gezien hebben) veel russen.
Wij verkeren deze dagen in het prettige gezelschap van een paar Teugse Nederlanders 😄

Geen opmerkingen:

Een reactie posten