BRANDNEW

Zojuist gearriveerd! 
Mijn verjaardagskadootje ... Yeahhhhh!Bootje is het water uit. Dat betekent even geen werkende wc en koelkast. Dus wel een beetje "behelpen". Maar dat hebben we er graag voor over. Maandag 19 december gaat het grote werk beginnen. Nu alvast alles voorbereiden ( slopen) 

Zes weken geleden hebben we niet alleen een noodzakelijke nieuwe saildrive maar meteen ook een nieuwe motor besteld. Door het grondig aan te pakken hopen we definitief van de terugkerende de motor- problemen af te zijn... de tijd zal het leren! Want we weten inmiddels dat alles op een ( bewegende) boot op zout water, stuk kan gaan. 

We maken meteen van de gelegenheid gebruik om de binnenkant van de motorruimte opnieuw te isoleren en de boegschroef en het onderschip een goeie onderhouds-beurt te geven.Een week, misschien 2, op de kant en dan kunnen we weer verder. Een bijzondere Kerst en Oud-en-Nieuw ... om nooit te vergeten😜zalk maar zeggen!

1 opmerking:

  1. Hoi Kees en Trees,
    fantastisch dat die krat er nu toch is met deze gouden inhoud. Nu kunnen jullie tenminste weer beginnen met de opbouw tot de volgende start met deze reis. Wij zijn weer gewoon in Deventer en hebben hier samen oud en nieuw gevierd. Wat is La Palma toch heerlijk geen we beslist weer naar toe volgend jaar. wat een groot voordeel dat jij Kees zo handig en gouden handen hebt voor mij was dat redelijk het einde van de reis geweest. Heel veel succes met de klus (sen) en een heel goede nieuwe start van jullie reis.
    Groetjes
    Emmie en Hans

    BeantwoordenVerwijderen