LISSABON FINALE

Donderdag 29 september liggen we 17 dagen in Lissabon, wachtend op motoronderdelen (koelwaterpomp) Maar nu zijn ze ECHT binnen en de installatie blijkt een fluitje van een cent.

Dus vertrekken we vrijdag 30 september richting Algarve( Portimao) om ein-de-lijk onze ouwe springvriendjes Johnnie en Francien in hun restaurant "Maxime" in Carvoeiro te knuffelen!

De laatste week hebben we nog volop genoten van Lissabon en omgeving.We kunnen inmiddels het openbaar vervoer op ons duimpje enweten de beste winkeltjes feilloos te vinden.

SINTRA
We bezochten Sintra, een werelderfgoed-plaatsje in de bergen waar vroegah de Portugese koningen hun zomerverblijf hielden. De rijke tuinen met overdadige fonteinen en de fantastische kastelen en opvallende paleizen zijn een stille getuige van de bijna abnormale rijkdom van weleer.

VILLAGE UNDERGROUND LISBOA (LX)
We ontdekten een pareltje van hergebruik van verlaten gebouwen vlakbij de haven. Het hippiedorp 'Village Underground' staat bol van street art, terrasjes, bio winkeltjes en bedrijfjes: kortom good vibes en heerrlijk vertoeven!



FILMPJE
Als afsluiting van de Portugese westkust kleine compilatie;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten