LA GOMERA

8 februari 
foto van de Rebel in aktie (op de achtergrond Tenerife)
 Onderweg van San Miguel op Tenerife richting la Gomera varen we - aanvankelijk lekker hard met de wind mee- een stukje op met de NL catamaran " twins" van Han en Ingrid. Zij runnen sail4fun - charters op de Canarische eilanden in de winter en op Mallorca in de zomer. We maken onderweg foto's van elkaar en in de haven " san Sebastián" ontmoeten we elkaar voor het eerst live.

In deze haven komen we meer bekenden tegen: 
de boulevard in San Sebastian, op de achtergrond de haven

Kokkie en Siem en hun boot " never ready" kennen we nog van 8 jaar geleden toen we hier voor het eerst verzeild raakten. Zij kennen de omgeving van haver tot gort.
pikant straatje in San Sebastian, La Gomera

Ben en Monique kennen we uit noord Spanje en komen we hier weer als oppassers op de vette tweemaster " my tutu" tegen. Hun  elektro technische ondersteuning is van grote klasse.
zicht op "el Teide" op Tenerife vanaf de berg naast de marina La Gomera

Marc en Carola met hun viervoetster " roef" bewonen de imposante ( met wasmachine en magnetron ...) historische spitsgatter  "Eva Kristina". Twee slimme jonge mensen die hun boot zelf ingetimmerd hebben en zich wonderwel staande houden tussen de grijze duiven.
fluit-taal
En Frits en Marleen zijn hier met een zelfgebouwde catamaran de " salon", zij spannen de kroon als je praat over " alles kunners". Wij worden hier erg nederig van! 
"carnaval"
Met iedereen hebben we natuurlijk geborreld en zee-nieuws uitgewisseld, maar van allemaal hebben we veel geleerd, hulp gehad en slimme tips kunnen opdoen.


Ondertussen genieten we van het weer, de rust, de "fluit-taal" , het carnaval en de natuur op Gomera.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten